Op deze site proberen wij u, door middel van foto’s, een idee te geven, waar wij dagelijks, op een professionele wijze mee bezig zijn.

Noordkamp Schilders is een klein en ambachtelijk familiebedrijf dat in 1965 is gestart door Herman Noordkamp, in 1988 is het bedrijf voortgezet door Hans Noordkamp.

Tot het takenpakket van ons bedrijf behoort niet alleen binnen- en buitenschilderwerk, maar ook glasmontage, wandafwerking en behangen. Ook het aanbrengen van uw boeiboardbeplating is bij ons in goede handen.

Als opdrachtgever, bent u bij ons verzekerd van gediplomeerde vakbekwame onderhoudsschilders, die garant staan voor een perfecte uitvoering van uw schilderwerk.

Al meer dan 50 jaar, schilderen wij voornamelijk in de particuliere sector. Tot onze klantenkring behoren ook enkele bouwbedrijven en diverse zakelijke opdrachtgevers.

De voordelen van Noordkamp Schilders zijn: Het meedenken en betrokkenheid met u als klant, liefde voor ons vak, korte lijnen en dagelijks contact tijdens de werkzaamheden.